Per amor als nostres infants, okupem-nos dels Encants! #encantsenlluita

Encants en lluita és una plataforma formada per membres de la comunitat educativa de l’Escola dels Encants en defensa d’una escola pública, democràtica i de qualitat davant dels efectes de l’actual conjuntura econòmica i política. Aquesta situació es tradueix en retallades que afecten al personal, als materials educatius i al manteniment d’infraestructures.

Davant d’aquesta gravíssima situació els mestres, les famílies i els treballadors del centre estem carregant amb tota una sèrie de responsabilitats que no ens pertoquen per pal·liar els incompliments dels governs envers l’educació pública.

La plataforma #encantsenlluita ha decidit fer una tancada reivindicativa en defensa de l’escola pública i de qualitat partint de l’amor i el respecte que tenim pels nostres infants. Aquesta consistirà en una sèrie d’activitats informatives i lúdiques per fer partícip al nostre entorn de la nostra problemàtica i donar a conèixer a les autoritats pertinents les reivindicacions que ens mobilitzen.

DSC_0614Inicialment, es faran 10 jornades (del 18 al 28 d’abril) d’activitats obertes al barri, a la ciutat i a tota la comunitat educativa en general. De les 17 a les 19 hores es faran activitats en família i de les 19 a les 21 hores hi haurà xerrades i debats per a qui vulgui participar.

Començarem el dijous 18 a les 19 hores amb una presentació de la plataforma, explicant què volem aconseguir, perquè lluitem i quin són els objectius. També s’explicarà  l’organització de les activitats que es desenvoluparan els diferents dies. Els dies i horaris de les activitats es penjaran al blog que hem creat per a l’ocasió http://encantsenlluita.blogspot.com.es S’anirà actualitzant amb totes les activitats que farem i amb tot el que es cregui convenient per fer una difusió massiva de la lluita. El podreu consultar aviat.També frem difusió al perfil de twitter @encantsenlluita o amb l’etiqueta #encantsenlluita.

#25Aprenelteucentre

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s