Resum i valoració de la intervenció de la Xarxa d’AMPAs de l’Eixample al Ple de Districte

Les ampas de les escoles públiques de l’Eixample vam intervenir el passat dimarts 9 de juliol al Ple de Districte tot coincidint amb una proposta d’acord presentada pels grups d’esquerres del consistori. ICV-EUiA, Unitat per Barcelona i PSC defensaven un text recollint algunes problemàtiques que afecten l’educació pública als nostres barris, les quals venim denunciant fa temps.

Entenem que hem encetat una línia de treball molt positiva, visualitzant els problemes que patim -i ho vam fer perquè consti en acta-; descobrint trampes perquè no ens enganyin i poder-les portar al Consell Escolar de Districte; plantejant preguntes a qui té responsabilitat, exigint transparència i informació, i oferint-nos per construir alternatives que considerem que són millors.

Dins de les nostres possibilitats estem fent un treball productiu i coordinat. Som ja un interlocutor indispensable per a qui vulgui abordar temes d’educació a l’Eixample, i si som capaços de donar continuïtat a aquesta feina i seguim avançant obtindrem resultats!

119_Seu_del_Districte_de_l'Eixample

En primer lloc es va llegir la proposta d’acord presentada pels grups d’esquerres i després nosaltres vam tenir oportunitat de fixar la nostra pròpia postura en un breu torn de paraula que vam aprofitar per exposar les mancances i disfuncions que venim denunciant darrerament. CiU i PP van votar en contra de la proposta. La seva argumentació es va fonamentar bàsicament en què, tot i compartir la diagnosi i molts dels seus punts, hi detectaven temes “ideològics” que, segons ells, corresponen executivament més aviat a la Conselleria d’Ensenyament i legislativament al Parlament. Sorprenentment van assegurar que en dies anteriors al plenari van intentar consensuar amb els grups d’esquerres un text per poder-lo aprovar i que aquests no van estat disposats.

En alguna de les seves intervencions, els grups d’esquerres van demanar que, per deferència a la nostra intervenció, en Gerard Ardanuy ens donés resposta però el regidor i vicepresident del Consorci no va voler tot argumentant que ja havia parlat amb les AMPAs a l’anterior trobada al Consorci fa unes setmanes.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s