Matí de #MAScarniCALELLA en defensa d’una educació i sanitat pública i de qualitat!

MANIFEST:

Els serveis públics estan essent desmantellats a Catalunya, mitjançant retallades pressupostàries que causen importants i perilloses restriccions d’accés a l’assistència sanitària i a la qualitat de l’educació.

La inauguració a Calella d’una Escola Oficial d’Idiomes és una bona notícia, però no tapa el mal que el govern de la Generalitat està fent als serveis públics del nostre país.

Sota el paraigua de les mesures anticrisi i d’austeritat hi ha indicis clars de privatització dels serveis públics pensats no per millorar-ne la qualitat, sinó per a afavorir al sector privat en el qual tenen i han tingut grans responsabilitats els actuals càrrecs de la Generalitat que gestionen la sanitat pública. Les actuacions del govern català i la conselleria de salut , volen aplanar el camí d’entrada de les asseguradores privades en el negoci Sanitari.

cartell-14col-1-724x1024

En educació hem viscut una privatització de les Escoles Bressol gràcies a la LEC, que també introdueix criteris de gestió privada als centres públics que representen un atac directe a la democràcia als centres, com és el cas del Decret de Plantilles.

La diferenciació dels centres per classes socials i les pujades de taxes en ensenyaments no obligatoris indiquen que les polítiques actuals estan dirigides a l’aprofundiment de les diferències de classe i en contra de la igualtat i la justícia social.

La retallada pressupostària que es xifra en més de 2.000 milions d’euros més, representa gairebé la meitat de tot el pressupost d’educació i una quarta part del de sanitat. Tot això mentre es destinen diners públics a rescatar les barbaritats que han fet els sectors privats immobiliaris i financers. El discurs del dèficit fiscal no ens serveix mentre els nostres diners vagin a la Caixa Laietana (ara Bankia) o a la Caixa de Catalunya (ara CatalunyaCaixa) i es permetin casos de corrupció com els de Millet i Pallerols, que han finançat de forma fraudulenta a Convergència i a Unió.

Amb aquesta manifestació volem denunciar les polítiques antisocials del govern d’Artur Mas que avui és a Calella.

És el moment de dir tots junts: PROU !!

EDUCACIÓ I SANITAT, PÚBLIQUES I DE QUALITAT.

IMG-20130914-WA0029

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s