Diumenge #24N la Comunitat Educativa de l’Eixample també es mobilitza per aturar els pressupostos antisocials i defensar l’Educació Pública!

El proper diumenge 24 de novembre, un ampli ventall d’organitzacions polítiques, sindicats, associacions de veïns, etc. convoquen una mobilització unitària a Catalunya contra l’aprovació d’uns pressupostos antisocials que renoven les retallades als serveis públics i a les polítiques socials més bàsiques.

Escoles i entitats de l’esquerra de l’Eixample organitzen aquell matí una xocolatada i un taller de pancartes al solar de “Germanetes” (Viladomat, entre Consell de Cent i Diputació) per després sortir plegats des d’allí cap a la manifestació al Passeig de Gràcia. La comissió de l’Escola Auró, que organitza la trobada, ha convidat AMPAsEixampleEsMou a participar-hi per construir una expressió unitària de la Comunitat Educativa de l’Eixample contra aquests pressupostos antisocials que suposen una greu amenaça per a les nostres escoles bressol, escoles i instituts.

La convocatòria és diumenge 24 de novembre a les 10:15 a “Germanetes”. Els infants podran gaudir de la xocolatada i participar al taller de confecció de pancartes per portar a la manifestació. Les mares, pares i veïns en general podrem sentir les explicacions de la Plataforma RecreantCruïlles en relació al procés de recuperació pel barri de l’espai públic de Germanetes. Si hi ha temps, les famílies de les escoles presents de l’esquerra i la dreta del districte podrem improvisar una breu assemblea de carrer per fer germanor.

Finalment, cap a les 11:45h marxarem junts a peu cap al punt de trobada del bloc d’educació a la minifestació, situat a la cruïlla Passeig de Gràcia-Mallorca.
cartell  24 NOVEMBRE24N xocolatada

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari